Avlopp Dalarna

Avlopp Dalarna

Avlopp Dalarna – Avlopp Dalarna

Vi kan hjälpa er med allt när det kommer till avlopp. För många hus och fastighetsägare så dyker avloppsfrågan upp minst en gång i livet. Då är det bra att veta var man ska vända sig för avlopp Dalarna.

Det ska inte behöva vara krångligt att äga ett hus. När du köper en fastighet eller renoverar densamma så dyker ofta frågan om avlopp upp. Detta är något som tar tid och kräver kunskap. Då är det skönt att ha någon som verkligen kan hjälpa till.

Först och främst är det olika regler som gäller i kommunerna. Alla kommuner har rätt att stift egna kommunala lagar kring vad som gäller när det kommer till avlopp. Detta är ofta ett ganska besvärligt regelverk att lära känna. Då finns vi där och kan hjälpa er från idé till slutförande.

Många sorters avlopp

Det finns mer än 800 000 fastigheter i Sverige som i dag saknar kommunalt avlopp. Bland dessa är de flesta fritidshus eller bostäder utlokaliserade på landet. Vi tycker att alla människor ska ha möjligheten att bo och leva var de vill.

Vi hjälper dig att utifrån fastigheten och de lokala bestämmelserna hitta en avloppslösning som passar dig. Vi kan göra allt från enskilda avlopp med slamavskiljare och tillhörande infiltrationsbrunn och markbäddar. Vilken lösning som passar bäst för dig utreder vi professionellt och noggrant.

Sedan hjälper vi er att göra ritningar och skicka ansökan till kommunen. Genom att besiktiga er anläggning eller fastighet så kan vi ganska snabbt komma fram till vad som blir bäst för er. När ansökan sedan är färdig och godkänd av det lokala Miljökontoret så kan vi inleda arbetet. För oss är våra kunders behov det viktiga, vi verkar och lever i Dalarna och vill därför ha en god relation till alla som bor där.

Avlopp Dalarna