Markentreprenad


Fackmannamässig markentreprenad som gör skillnad.


Hedlunds Gräv är er kompletta entreprenör för alla typer av markentreprenad. Vi kan utföra alla typer av arbeten. Vår erfarna och kompetenta personal utför allt arbete smidigt och effektivt.

Det ska vara enkelt att få markentreprenad utfört. För oss på Hedlund är det en viktig del av servicen att snabbt komma på plats och

För oss är det viktigt att utföra alla arbeten med stor kunskap om mark och natur. Därför har vi också med åren tillagt oss en bred och vetenskapligt baserad kunskap om förutsättningarna i olika marktyper och geologi.

Hos oss får du alla typer av markentreprenad utförd. Både privatpersoner, företag eller myndigheter kan anlita oss och känna sig trygga med att arbetet utförs av fackmannamässigt kunniga personer. Vi har också en modern maskinpark och ser till att våra maskiner är uppdaterade och håller den senaste tekniska standarden.

Vi är en liten firma, men har det stora företagets kompetens. Genom att utbilda vår personal och handplocka de bästa yrkesarbetarna så har vi skapat ett team som kan utför alla typer av arbeten. Styrkan i att vara en liten firma är att vi kan ge våra kunder en personlig service, samtidigt som det gör oss effektiva.

Enskilt avlopp
Vi har också utbildat oss genom Falu kommun och kan därmed också installera enskilda avlopp. Det ger oss en bred kompetensbas som gagnar våra kunder. Om du behöver ett enskilt avlopp installerat så gör vi det enkelt. Kontakta oss, så sköter vi all kontakt med miljökontoret på orten där du bor.

Kontakta oss
Hör av er till oss på Hedlunds Gräv för att ställa frågor om markentreprenad. Vi kan med vår erfarenhet ganska snabbt ge er en offert på vad arbetet kommer att kosta och en tidsram när det är klart. När ni anlitar oss så är det också en försäkring på att ni får arbetet utfört på ett professionellt och säkert sätt.

Några exempel på våra tjänster:
Vägunderhåll
Enskilda avloppsanläggningar
Tomtplanering
Jordvärmeanläggning
...och mycket annat!